Konsumera mera

Så har under höstens regniga dagar har jag gott om tid med att surfa runt på min Ipad. Jag brukar roa mig med att leta efter otroliga uppfinningar. Ni vet, sådana där saker som man inte visste att man behöver.

Idag har jag hittat ett uppblåsbart badkar. På bilden ligger en kvinna i karet och ser ut att riktigt njuta. Min första fundering är då; vem har plats med det i sitt badrum? Om man inte redan har ett installerat badkar, så har man sannolikt en dusch som tar upp plats. Eftersom jag oftast tänker praktiskt så undrar jag också hur man gör när man tappat ur vattnet och står där med ett dyngsurt stort plastskynke. Går genom huset med ett droppande dito för att hänga upp det på torklinan i trädgården? Men på vintern då? Viker man ihop det och knölar in det i en garderob för att sedan inse att man aldrig vill plocka fram det blöta eländet igen?

Som presenttips till sin mamma hittar jag en kaffedoserare. En cylinderformad genomskinlig burk som man häller kaffet i för att sedan placera över mellittan. Sen kan man lätt trycka fram det antal doser man vill ha. Okey. Men jag föredrar nog att dosera med mått direkt från kaffepaketet. Vem behöver fler moment för att sätta på en kopp kaffe? Vem behöver mer saker att diska? Tja, den hamnar väl längst in i köksskåpet när den tappat sitt nyhetsvärde.

Mamma antas också behöva lysande golfbollar. Lyckliga hon som kan fortsätta spela golf när mörket lagt sig. För att inte tala om behovet av en förlängningsbar nagellackspensel. Det har jag alltid önskat mej… För att inte tala om en kvalitetssåg som får plats i fickan.

Till pappa hittade jag en höftsist som avlastar ryggen när man bär barn eller barnbarnet på höften, en hopfällbar cykelhjälm och hörselskydd med bluetooth. Tror att många pappor snarare behöver hörlurar.

Helt klart behöver väl pappa en hängande solcellsdekoration i form av en Hortensia till uteplatsen, en tesil för finbladiga tesorter och ett fingerskydd för spikning.

Konsumera mera!!!

18 571 svar på ”Konsumera mera”